Christel  van der Honing

Mijn naam is Christel van der Honing. Ik ben getrouwd  en moeder van twee kinderen. Sinds 2013 werk ik als psychosociaal therapeut in mijn praktijk ‘Binnen om’ in Waddinxveen.

Na mijn HBO-opleiding heb ik jarenlang met veel passie en betrokkenheid, als groepsleidster in de jeugdhulpverlening  gewerkt. Na verschillende studies op het gebied van therapie en bewustzijnsgroei, rondde ik in 2012 de opleiding tot transpersoonlijk therapeut af.

 

Door zorgvuldig zelfonderzoek groeide mijn bewustzijn. Ik kreeg de sleutel in handen waarmee ik de deur kon openen naar meer geluk, liefde en heling.

 

Sinds 2013 heb ik een praktijk voor Heling, Spiritualiteit en Bewustzijnsgroei.

 

Na jarenlang cliënt te zijn geweest zit ik nu als therapeut aan de andere kant en realiseer me dat ik een prachtig vak heb. Mijn vak gaat over het leven ten volle te gaan leven. Ik denk namelijk dat dit de uitnodiging is aan ons allemaal. Ik heb ontdekt dat in het leven zelf  een enorme intelligentie ligt besloten die ons elke dag uitnodigt om in balans met onszelf te gaan leven. En het is prachtig om dat te gaan zien.

 

Gevolgde opleidingen:

Middelbaar Dienstverlening en gezondheidszorgonderwijs (Agogisch Werk) Alphen aan den Rijn.
Hogere beroepsopleiding voor Jeugdwelzijnswerker (Den Haag)

Opleiding voor haptonomie (Doorn)
Opleiding tot spiritueel begeleider (Krommenie)
Opleiding tot Transpersoonlijke Therapie aan het Boswijk Instituut(Doorn)

 

 

Heb je vragen of wil je eens kennis maken?