De werkwijze  van Binnen om.

Diep in het leven ligt een intelligentie besloten die alle processen aanstuurt. Als je naar de natuur kijkt dan zie je alles groeien, ontluiken en  afsterven om vervolgens weer volledig tot bloei te komen.  Kijk naar een boom.  Dan zie  je dat hij werkelijk niets hoeft te doen om te groeien. Deze intelligentie ligt ook in ons besloten. Mijn werkwijze is erop gericht om je te helpen om die intelligentie weer te gaan aanspreken.

Na een intake waarin jouw hulpvraag aan bod komt en waarin we jouw leven in kaart brengen, bekijk ik of de therapie daarop aansluit. Samen kijken  we of we met elkaar doorgaan.

In de sessies  gaan we op zoek naar jouw overlevingsstrategieën. Veel van deze strategieën zijn ontstaan in je vroege jeugd en waren toen voor jou heel dienend om bepaalde situaties te ‘overleven’.  Nu belemmeren ze je vaak in je groei en ontwikkeling.

 

Omdat werkelijke heling plaatsvind in je lijf en niet in je hoofd breng ik je tijdens je verhaal steeds weer in contact met je lijf en je voelen.  Hoe dieper je contact durft te maken met je voelen hoe meer je in contact komt met je werkelijke weten of intuïtie.  Contact maken met deze diepere laag in jezelf helpt je om je eigen antwoorden te vinden.

 

Ik heb een uitnodigende manier van werken die erop is gericht is jou te volgen  op jouw tijd en tempo. Daarbij maak ik gebruik van o.a.  Mindfulness,  Gestalttherapie en technieken uit de bionynamische craniosacraal therapie.

Heb je vragen of wil je eens kennis maken?